Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Van Randwijcklaan 61A
in Kruiskamp / Amersfoort, Amersfoort

Hip wonen met de binnenstad van Amersfoort als je achtertuin? Welkom aan de Van Randwijcklaan 61-A! Dit leuke tweekamerappartement op de begane grond staat kant-en-klaar voor nieuwe bewoners. En met kant-en-klaar bedoelen we echt helemaal af! Het appartement is in 2022 compleet gerenoveerd en vandaag de dag vind je er een sfeervolle living met een moderne open keuken, een grote slaapkamer, eigentijdse badkamer en een stadstuin. Tel daar nog eens de ideale locatie bij op en jij wilt de verhuisdozen inpakken. De winkels voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich aan de overkant van de straat en te voet wandel je binnen enkele minuten de historische binnenstad van Amersfoort in. Ook het Centraal Station is dichtbij en met de auto rijd je binnen enkele minuten op de uitvalswegen. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
Kookliefhebbers kunnen hun geluk niet op in deze moderne keuken! Met een (extra brede) inductiekookplaat, (zelfreinigende) oven, koelkast, vriezer en een XL-vaatwasser beschik je over alle ingrediënten om hier uitgebreid te kunnen koken. De keuken is onderdeel van de living, waar je naast een gezellige zithoek ook een knusse eethoek kunt creëren. Het grote raam aan de voorzijde van de living biedt een levendig uitzicht over de straat.

Slapen en verfrissen
Aan de achterzijde van het appartement vind je de slaapkamer, met onder andere een grote inbouwkast. Jouw bed plaatsen, opmaken en hier kun je heerlijk slapen! ’s Ochtends stap je zonder moeite met blote voeten uit bed, want het hele appartement is voorzien van vloerverwarming. Om je dag te starten met een frisse douche, loop je vanuit de slaapkamers ’s ochtends direct de badkamer in. Met een inloopdouche, wastafelmeubel met wastafel en toilet vind je hier al het nodige om te verfrissen. Naast de badkamer is voor de wasmachine en droger een speciale wasruimte gerealiseerd.

Buitenleven
De ingang van de Van Randwijcklaan 61 A bevindt zich aan de achterzijde van het complex. De auto mag je hier nog altijd vrij parkeren en ook vind je hier de berging en een knus terras. Gelegen op het zuiden zit je hier ’s middags lekker in de zon. Wanneer je graag naar buiten gaat, is ook het Waterwingebied dichtbij voor een lange wandeling of uurtje fanatiek sporten.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1960
- Verbouwjaar: 2022
- Meterkast + elektra vernieuwd
- Volledig vloerverwarming
- Maandelijkse VvE-bijdrage: € 149,22
- Oplevering: In overleg (voorkeur verkoper: kan op korte termijn)

Was jij bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens binnen kijken!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1 (van 1)
Inhoud: 153 m3
Woonoppervlakte: 46 m2
Bouwjaar: 1960
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 29 Foto's
Plattegrond