Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
Rietzangerstraat 141
in Liendert / Rustenburg / Amersfoort, Amersfoort

Zo’n woning waar je alleen de verhuisdozen nog maar hoeft uit te pakken? Welkom aan de Rietzangerstraat 141! Een instapklaar appartement in het levendige Liendert. Gelegen op de 8e verdieping van het complex, geniet je al op de galerij van het Amersfoortse stadsgezicht met haar Lieve Vrouwe toren. Het appartement beschikt over een gezellige living met open keuken en balkon, een ruime slaapkamer en nette badkamer. Op de eerste etage vind je een praktische persoonlijke berging, aparte fietsenstalling op de begane grond en een parkeerterrein, waar altijd ruimte is voor het parkeren van je auto (inclusief twee elektrische laadplekken).

Mis je tijdens het koken één van je ingrediënten? Naast het complex bevindt zich een grote supermarkt. En niet alleen de winkels voor dagelijkse boodschappen, maar ook het groene Waterwingebied is op loopafstand voor een lange wandeling of om een uurtje fanatiek te sporten. Pak je de fiets dan zit je binnen 10 minuten op één van de gezellige terrasjes van de historische binnenstad van Amersfoort. Kortom, wonen aan de Rietzangerstraat is wonen met het beste van twee werelden!

Koken en ontspannen
De living is het hart van de woning en bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Onderdeel van de living is de open keuken voorzien van alle ingrediënten om hier uitgebreid te kunnen koken. Denk daarbij aan een vijf-pits gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Terwijl vrienden aan de bar al gezellig zitten te borrelen, kook jij hier de lekkerste maaltijden. Naast de keuken is er ruimte voor een eethoek om samen te tafelen.

Om na een drukke werkdag te ontspannen, creëer je in deze living een knusse zithoek, met een levendig uitzicht over de wijk en het vele groen. Vanuit de zithoek, stap je direct op het balkon. De plek om op zomerse dagen in de zon van jouw eerste bakje koffie te genieten.

Slapen en verfrissen
De slaapkamer vind je aan de voorzijde van het appartement. De vloer is voorzien van luxe raambekleding en moderne vloerbedekking (2023), waardoor je ’s ochtends met warme voeten uit bed stapt. Ook vind je er twee grote inbouwkasten. Een losse kledingkast is hier niet nodig. Jouw dag starten met een frisse douche? Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer, die beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel, een toilet en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1971
- Alle wanden gestuct (2023)
- Eigen berging (1e verdieping)
- Fietsenstalling (begane grond)
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage: €156,48
- Maandelijkse voorschot stookkosten: €117,50
- Oplevering: In overleg

Was je bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!

+ Lees meer ›
Woonlaag: 8 (van 8)
Inhoud: 195 m3
Woonoppervlakte: 60 m2
Bouwjaar: 1971
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 38 Foto's
Plattegrond