Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht o.v.
Laan van Verzetsstrijders 22
in Utrecht, UTRECHT

Wonen met het beste van twee werelden? Welkom aan de Laan van Verzetsstrijders 22! Een modern STADSAPPARTEMENT incl. PARKEERPLAATS en (eigen) BERGING als onderdeel van de Nieuwe Defensie Utrecht. ‘Een plek om helemaal tot rust te komen, maar ook het leven te vieren en op stadse avonturen te gaan’, aldus de projectontwikkelaar. Waar je thuis de rust en moderne gemakken vindt, wandel je eenmaal buiten de voordeur binnen enkele minuten de historische binnenstad van Utrecht in, met haar charmante grachten, sfeervolle winkelstraten en gezellige terrassen. Ook het station Utrecht Centraal is binnen no time te bereiken. De groene zone van het Merwedekanaal, aan de rand van de Nieuwe Defensie, is de ideale omgeving voor een uurtje fanatiek sporten of een lange wandeling na een drukke werkdag.

Koken en ontspannen
Licht staat centraal in dit moderne appartement. Dat wordt direct zichtbaar wanneer je binnenstapt in de living. De living is ruim 5,5 meter lang en biedt ruimte voor een moderne keuken om uitgebreid te kunnen koken. Ook creëer je hier een sfeervolle zithoek om na een drukke werkdag tot rust te komen. Vanuit de living heb je toegang tot het balkon, waar je op zonnige dagen geniet van het levendige uitzicht over de Overste Den Oudelaan.

Slapen en verfrissen
Het appartement biedt twee slaapkamers. De grootste slaapkamer en daarmee masterbedroom bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Een tweede kamer vind je aan de achterzijde van het appartement en is handig te gebruiken als bijvoorbeeld werk- of logeerkamer. De badkamer om te verfrissen bevindt zich tussen de beide slaapkamers. Met een inloopdouche en wastafel is deze eigentijdse badkamer klaar voor gebruik. Tegenover de badkamer vind je het toilet.

De wijk
Waar de locatie vroeger werd gebruikt als defensieterrein, staat er vandaag de dag een hypermoderne woonwijk met aandacht voor natuur en architectuur. Zo gaat het complex aan de Laan van Verzetsstrijders aan de voorzijde perfect op in de moderne, stadse omgeving. Eenmaal in het complex valt op hoe de architect de rust en het groen op een speelse manier laat terugkomen, door bijvoorbeeld de gezamenlijke binnentuin en het gebruik van natuurlijke materialen. Dankzij de grote ramen en deuren in het appartement kun je hier optimaal van genieten.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2024
- Energielabel: A+++
- Stadsverwarming
- Vloerverwarming gehele woning
- Inpandige bergruimte
- Eigen parkeerplaats (in parkeerkelder)
- Eigen berging (in parkeerkelder)
- Oplevering: in overleg


Bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens binnen kijken!

+ Lees meer ›
550.000 k.k.
Woonlaag: 3 (van 3)
Inhoud: 262 m3
Woonoppervlakte: 79 m2
Bouwjaar: 2024
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 32 Foto's
Plattegrond