Visie Makelaardij
Visie Makelaardij
Wij zijn verkozen tot de beste verkoopmakelaar van Amersfoort
Verkocht
De Verwondering 69
in Kattenbroek / Amersfoort, Amersfoort

Is het tijd om jouw appartement in te ruilen voor een echte eengezinswoning? Welkom aan De Verwondering 69! Een leuke tussenwoning in de kindvriendelijke wijk Kattenbroek. De woning biedt een nette keuken, heerlijk lichte woonkamer, drie slaapkamers, een verzorgde badkamer en zonnige achtertuin. Uniek aan deze woning is de gezamenlijke binnentuin. Perfect voor de kids om lekker te kunnen spelen of voor een gezellige buurtbarbeque. Daarnaast vind je hier alle dagelijkse gemakken dichtbij. Denk daarbij aan winkelcentrum Emiclaer, diverse scholen en voorzieningen voor het openbaar vervoer. Met de auto rijd je binnen enkele minuten op de uitvalswegen rondom Amersfoort. Nieuwsgierig? Laat ons je meer vertellen!

Koken en ontspannen
Via de hal stap je binnen in de woonkamer, die zich aan de achterzijde van de woning bevindt. Dankzij een hippe tussendeur, valt bij binnenkomst al direct op hoe heerlijk licht de woning is. De schoenen kunnen uit, want in 2021 is de begane grond (m.u.v. het toilet) voorzien van vloerverwarming en een nieuwe, houtlook PVC vloer. In de woonkamer creëer je een gezellige zithoek, om na een drukke dag te ontspannen.

Aan de voorzijde van de woning vind je de keuken. Met een gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser beschikt deze keuken over alle ingrediënten om hier lekker te kunnen koken. Naast de keuken is ruimte voor een eethoek om samen te genieten van jouw kookkunsten.

Slapen en verfrissen
De Verwondering 69 biedt drie slaapkamers op de eerste verdieping. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Met genoeg ruimte voor een heerlijk tweepersoonsbed en grote kledingkast is dit de ideale master bedroom! Aan de achterzijde vind je een tweede en derde slaapkamer. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over (bijna nieuwe) elektrische rolluiken (2022). Hier creëer je bijvoorbeeld een leuke kinderkamer en/of praktische thuiswerkplek.

Tussen de slaapkamers aan de voor- en achterzijde van de woning vind je de badkamer, voorzien van alle gemakken om te verfrissen. Denk daarbij aan een douchecabine, wastafel en een toilet. Ook is er ruimte en aansluiting voor de wasmachine.

Buitenleven
Via de living heb je directe toegang tot de tuin. De plek om op zomerse dagen vrienden uit te nodigen voor een barbecue of tot in de late uurtjes gezellig te borrelen. Aan de woning is een zonnescherm bevestigd, waardoor je op zonnige dagen de warmte buiten houdt. Achterin de tuin vind je een praktische berging voor bijvoorbeeld fietsen, buitenspeelgoed en tuingereedschap. Gelegen aan een gezamenlijke, afgesloten binnentuin met speeltuintje, kun je de kids hier met een gerust hart uren buiten laten spelen. Ook biedt de binnentuin ruimte voor de afvalcontainers. Dat scheelt weer ruimte in de achtertuin.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1992
- Energielabel: B
- Vloerverwarming begane grond (2021)
- Toilet begane grond vernieuwd (2022)
- Gezamenlijke binnentuin
- Maandelijkse VvE-bijdrage binnentuin € 16,18
- Oplevering: In overleg (voorkeur verkopers: eind januari 2025)

Kom jij thuis aan De Verwondering 69?

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 85 m2
Inhoud: 256 m3
Woonoppervlakte: 76 m2
Bouwjaar: 1992
Deel deze woning via: Facebook Email


Benieuwd wat je maximaal kan lenen en je maandlasten zijn?

1 / 41 Foto's
Plattegrond